BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, March 20, 2010

lu'lu'ah cup cakes ^_^

Salam..Kepada peminat2 cupcakes yang comel & menarik, lu'lu'ah memperluaskan lagi perniagaan dengan menawarkan tempahan cupcakes dengan harga yang berpatutan..perisa, design size boleh dipilih mengikut citarasa dan bajet pelanggan..sememangnya menarik hati sesiapa yang melihat..sesuai untuk majlis hari lahir, anniversary dll..pelanggan juga boleh memilih dan mereka design yang diingini..^_^

1) Type A (fondant cupcake)

- size besar (L) (souffle cup)
- perisa coklat / butter cake vanila 
- min order 16pcs
- harga RM4.80

2) Type B (fondant cupcake)

- size sederhana (M) (souffle cup)
- perisa coklat / butter cake vanila 
- min order 16pcs
- harga RM3.80


3) Type C (no fondant)
- size besar (L) (souffle cup)
- perisa coklat / butter cake vanila 
- min order 25pcs
- harga RM 1.50

4) Type D (no fondant)
- size sederhana (M) (souffle cup)
- perisa coklat / butter cake vanila 
- min order 25pcs
- harga RM 1.20


5) Type E (no fondant)
- size kecil (S) (souffle cup)
- perisa coklat / butter cake vanila 
- min order 30pcs
- harga RM 0.80

 * bungkusan 
1) tambahan RM0.30 untuk bungkusan individu
2) tambahan RM3.00 untuk safety box


* Special request
1) setiap tambahan perisa seperti choc chips, moist choc dll BOLEH DIRUNDING berdasarkan permintaan pelanggan..
2) kami juga turut menerima tempahan gubahan hantaran serta cenderahati untuk majlis seperti majlis pertunangan &  perkahwinan






    * Tempahan mesti dibuat 2minggu (14hari) sebelum tarikh majlis, bagi tempahan yang melebihi 50pcs 
    * Tempahan kurang daripada 50pcs boleh membuat tempahan 1minggu (7hari) sebelum majlis
    * Bayaran sebanyak 50% perlu dijelaskan selepas confirmation booking. baki 50% pula perlu dijelaskan 3hari sebelum penyerahan melalui akaun Maybank 101124198047 atas nama Nur Hafidatun Binti Hashim. pelanggan perlu menampilkan bukti pembayaran atau slip resit kepada luluahbeads@gmail.com sebagai bukti pembayaran kepada pihak luluah cupcakes..^_^






    0 comments: